Frågor och svar

/Frågor och svar
­

Ja. Vi har ett begränsat antal förvaringsskåp som finns till förfogande kostnadsfritt. För kvarglömda ägodelar kan vi dock inte ta ansvar för.

Tyvärr inte på grund av vår hälso-, hygien- och säkerhetsregel. Vi erbjuder dig dock ett stort urval av drycker och snacks till bra priser i vårt AirHop-kafé.

Ja! Från 10 personer eller som familj blir det billigare. Mer info finns här.

Som vid alla sportaktiviteter finns det även vid trampolinhoppning en skaderisk. Vi gör allt vi kan för att göra skaderisken så liten som möjligt. Vad du själv kan göra för att undvika skador läser du mer om här.

Ja. Det finns kostnadsfri parkering utanför hallen.

Från fredag eftermiddag till söndag kväll har vi erfarenhet av att det är högt tryck. Utöver det är det även högt tryck under lov och andra helgdagar. Därför rekommenderar vi att man bokar i tid just under dessa tider. Helst online för att garanterat få plats!

Alla som är över 12 år får hoppa utan vårdnadshavares sällskap Dock måste alla barn mellan 5 – 12 år alltid ha med sig en vårdnadshavare.

Självklart! Ingången till trampolinhallen är fri från hinder.

Självklart! Om du bara vill betrakta hopparna och inte själv hoppa är AirHops kafé den perfekta platsen för dig. Här finns drycker och snacks.

Direkt när parken öppnar får man börja hoppa.

Det senaste bokningstillfället på kvällen börjar en timma innan parken stänger.