Trampolinparken för alla!

I vår trampolinpark möter du en ny värld full med möjligheter.

Utmana dig själv och trotsa tyngdlagen medan du har kul med vänner eller familj!

I vår trampolinpark kan ni glatt hoppa loss, på vissa ställen även på väggarna! AirHop erbjuder inte bara rent nöje utan även en hel del hälsofördelar. Här tränar du upp koordinationsförmågan och konditionen samtidigt som du blir glad, då trampolinhoppning frigör endorfiner som är kroppens eget lyckohormon!

Behöver du fylla på med energi kan du ladda batterierna i vårt kafé, som har utsikt över hela parken.

Vi strävar efter att bli Sveriges säkraste trampolinpark. Därför står säkerhet i fokus hos oss. Vi är måna om att våra besökare hoppar på ett säkert sätt för att undvika skador. Alla besökare måste därför ta del av både vår säkerhetsvideo samt få en muntlig säkerhetsgenomgång av vår personal.  Våra parkvärdar är utbildad i första hjälpen samt får kontinuerlig träning i hur man förebygger skador. För oss är det också viktigt att våra trampoliner håller en hög kvalité och kontrolleras därför regelbundet.

AirHop har något för alla. Hos oss kan du fira ditt födelsedagskalas, anordna event eller bara komma med kompisgänget eller familjen för att ha en rolig och aktiv upplevelse som du sent kommer att glömma!